2014-02-23 10:48:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - adja át magát a pihenésnek

Napi horoszkóp február 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma igazán örömét leli a családjában. Végre eljuthatnak közösen egy olyan helyre, ahová már régóta vágytak mindannyian. A pihenésnek és a szórakozásnak is adjanak időt és lehetőséget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jó volna, ha szert tudna tenni végre egy kis önbizalomra. Szüksége is lehet rá, hiszen számos kihívás vár önre a mai napon. Talán csodálkozik, de ma akár még állásajánlatot is kaphat, ha sikerül jó színben feltüntetnie magát egy új ismerősénél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Szorgalmának és összeszedettségének is köszönheti, hogy a mai napon végre teljesen átadhatja magát a pihenésnek. Bár önben még buzogna a munkavágy, azért ezt már kár lenne túlzásba vinnie. Lassítson, lazítson!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Apróságok miatt kerül folyamatosan konfliktusba a családtagjaival. Aztán meg mindent megbán, de addigra már magára haragította őket. Különösen az ifjabbakkal, a kamaszokkal kellhet ma kesztyűs kézzel bánnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Energiaforrásait ugyan kimeríthetetlennek érzi, de ez nem ok arra, hogy a hétvégéken is hajszolja magát. A pihenésre, a lazításra azért is szüksége van, mert valamilyen nyavalya is kerülgeti. Ha pihent, akkor nem betegszik meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Folyton feszült, lehangoltnak és kimerültnek érzi magát. Csak akkor tudja összeszedni magát, ha a lelkét is sikerül pihenőpályára állítania. Amíg odabent folyton forrong, kattog az agya, a teste sem lazulhat el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Meg kellene tanulnia jobban gazdálkodni az idejével. Amíg a munkáját hétvégére is hazaviszi, aligha lesz esélye arra, hogy mindent jól végezzen el, és még a családjára, no meg pihenésre is maradjon.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Eressze el a haragot! Valamit nagyon is felhalmozott a szívében, és állandó rágódással, gyötrődéssel bántja magát. Ezzel olyan negatív energiákat szabadít magára, amivel végül az egészségét is alááshatja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kedvesen bánik a családtagjaival. Ön egyedül képes arra, hogy az ellentétes véleményeket egymáshoz közelítse, hogy az egymásra haragvó feleket kibékítse. De a jó példája hamarosan követőre talál szerettei között is.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Szeszélyes viselkedésének senki nem örül a környezetében. Ossza meg a gondjait a családtagjaival, de kedvesen, és nem pedig hisztériázva. Ön azt hiszi, hogy csak így hallják meg a szavát. Ennek pont az ellenkezője az igaz.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Alaposan gondolja végig a céljait és a lehetőségeit, és ennek függvényében készítsen terveket erre az évre. Nem szabad megfeledkeznie a családtagjairól sem. Már most tervezze meg a közös nyaralást valami egzotikus helyen!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A munkahelyén rengeteg az intrika, a gond, az ellenségeskedés. Ha ezt folyton hazaviszi, és a családjára zúdítja, akkor a végén az otthona sem lesz a menedéke. A család legyen szent, a béke szigete. Önnek is így a jó.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: